:o:0:O

:)

Sunday, July 26, 2009

kene rush ngan ustaz!

ary online ary tu la kejadian ni terjadi! tp x smpt nk post entry so now da ade mase aku pun post laa. cite nye gini.. bukan sebab ape pon tp agak nye ustaz ade instinc yg kuat kot mengatekan kitorang ni x blk blk lg koot! klaka tol.. tgh sdap sdap online time tu tetibe je aku tgk qiba tarik swater dye cover tgn. aku wat bodo je la. ngah sdap lyn alesana! ahaha. pastu aku nmpk kpale shiny shiny! sape lg! ustaz la wey!memule aku pk dye sorang je pastu muncul la plak cikgu oni! wah! killer tekejot~ wekk.. pnat nk pk. ahaha.
**********
ary nih aku kat makmal komputer lg. tp yg bwh pnyer! saje lahh. online.. al maklum lahh dak hostell. ni je sumber internet yg aku ade yg dkat ngan aku ahaha. soo anytime aku free aku akn lepak sini tulis blog koot! ahaks* hehe best plak blogging nih! woohooo! kat sbelah aku ni kc(fahmi). lyn je la.. aku padahal menyampah ngan dye!

No comments:

Post a Comment