:o:0:O

:)

Saturday, July 25, 2009

roti canai

mlm ni kitorang lepak dlm makmal computer lagi
ade lbey kurang 8 orang dlm nih.
  • tera
  • kojo
  • qiba
  • nana
  • bear
  • kd
  • ain
  • shikin
tetibe si kojo ltak kat update ms dye yg bapak dye dtg bwk roti canai,igtkan dye memain, yela memalam ni takkan bapak dye nk dtg koot! pape pun dlm x sdar tu bapak dye btol btol dtg bwk roti canai. seit!klaka btol! dlm ketidaksedaran tu jugak rupe-rupenye kuah roti canai tu tmpah atas lntai!fuuh naseb baek x tmph atas cpu memane computer kalo x mampos kitorang! klaka btol.pastu diorang pegi la makan kat luar. x sdar pun. seit!
tetibe bear pggl soh mkn skali.aku buat-buat blurr memule(padahal da tau org ajak mkn)
pastu aku pun kluar la mkn! aku tgk kengkawan aku mkn da mcm pelarian mane tah. aku pun join la mkn. tgh mkn tuh terjadi lah dialog ni:

bear: tera cpt la mkn!
tera: sabo la. sape bwk ni?
kojo: bapak aku!
tera: ooh.
qiba: aduh aku da xthn lagi !
bnyk sgt da!
nana: aku pun same.
tera: ape je la.
bear: (dari bawah) tera baru mkn!suroh dye abeshkan! x kire mcm mane pun.
tera: yela yela..

padahal roti canai mmg feveret aku pun!
x kire ape keadaan skali pun kalo ade roti canai, aku akn makan!
ahaha..





roti canai Pictures, Images and Photos
mesty org ni jem kalo bace blog ni!

No comments:

Post a Comment