:o:0:O

:)

Thursday, September 24, 2009

satu malam kl style!

haha.
ini cite raye ke-4:
senior lame aku ajak kluar.
amar n acap!
abang2 aku la kirenye tuh!
dorang one of the greatest personas that i've ever hang out with!
dorang best!
ok kol 3 lepak ngan dorang.
dorang amek aku kat umah ngan kete acap!
killer la org drift kann..
kete pun lagi mahal dari kos sara hidup kat university!
chehh
pastu lepak punye lepak kat bb tuh smpai da tataw nk bwat ape dah
kitorang pu g masjid jamek. nk amek si harith!- the mushroom.
pas amek dye. kitorang gerak p umah zul kat kg baru..
pk punye pk sng cite p umah acap je..
kitorang singgah amek fifi!waaw aku rindu dorang seyh!
lame x jumpe!
kat sane pulak aku makan sikit je memule.
tetibe si zul ngan cibai nye dye tambah nasi impit aku smpai aku da x tahan nak abeshkan da.
siot tol!
tapi pk umah org kann. aku pun dgn care plg susa nye aku habiskan jugak!
yeay!
pale otak kao!
penat aku nk abesh kann.
kat sane dpt rm5 bhaii!
haha pastu kitorang gerak p cheras umah kawan dorang..
ramai gak la..
kat umah dye lakk kitorang makn lg.. tp aku x usik pun bihun goreng. aku just mkn kuih je..
da x larat daaaaa..
nah dpt lg rm5 haha..
abang2 aku yg td sume bwat sesi photography plak..
aku la photographer dye!
dapat la aku merasa pkai camera acap-canon eos ape tah x igt.

acap amek course photograpy kat unisel shah alam.

dari cheras gerak blk ke kg baru!
adik agkt zul(girl) drive bagai nk gile.
si amar,fifi n acap black p batu api abg acap aku.
ape lagi dye tekan bagai nk terbang aku kat blakang tuh da gugur jantung dah.. kalau la aku mati kat situ?
amacam?
aisey!
cuakk..

pastu bajet nk gerak damansara..
sampai damansara an unexpected problem occurs
aku pn di hantar balik naik kete terbang!
haha
takot aku..
hesh..
da la tu mls nk cite lg.. pnjg sgt cite nye!

itroduction to the brothers:


Photobucket

acap-driver kete terbang!



Photobucket
amar-ketua angkatan lalat!


cendawan
harith-the cendawan!


zul's pic tade lahh!


da ah tuh!
pk la sniri ending nye..
daaa!=]

No comments:

Post a Comment