:o:0:O

:)

Thursday, June 03, 2010

good morning rise in shine

morning! well its obvious its not morning kann.

its like almost 1 pm duh.

nak tau tak apa yg kelakar sangat pagi nih.

haaaa. macam nih.. *gaya memulakan cerita

semalam aku tidur lambat sangat.

lebih kurang lima pagi macam tu la.

plan semalam nak pergi swimming pukul 10 pg.

haha tah macam mana aku sedar pukul 9 pg syaza text aku tanya 'nak g swimming tak.'

aku jawab lah 'nak tunggu je la nanti aku sampai' then aku pun lelap lah balik.

sedar balik dah pukul 1045 dah aku pun gelak je lah atas katil tu. hehe

aku pandang eleena dia pun senyum je..

ikuti dialog aku ngan dia 10 minit lepas masing-masing senyum kambing je.



aku: ell, its almost 11

ell: yeah i know.

aku: so nak pergi ke tak?

ell: jap i tanya farah.

aku: ok.



*ell went out to farah's room and come back minutes later.



ell: farah pun baru bangun oh.

aku: la yeke. so?

ell: i guess petang karang lahh.. tapi assigment banyak kot.

aku: yelah DAMN CTS KENA TYPE PULAAA!!

ell: haah. SIR SAM memang saja kenakan kita oh.

aku: grrr..



what happens next is something you can figure out.

hehe. so itu lah konklusi nya. kerja bertambun then yet ada masa lagi nak have fun.

itu lah life at unihood ni. hectic yet you will always find yourself a time.

kena pandai lah kann.



ok hari nih mood aku lagu nih.

Breaking Benjamin-Breath.

best oh...



*layan jap


*tiba-tiba teingat zaman aku kerja mcd dulu

No comments:

Post a Comment