:o:0:O

:)

Thursday, June 03, 2010

the new life begins

hey blogspot. its been long kan since my last post.
its not that i dont have anything to post or what its just that i don't have much time.
to post an entry it needs like hours to seat infront of the lappy and type the story out.

so now for the updates:
im currently a student of UTP.
Universiti Teknologi Petronas. hell yeah im sponsored by Petronas.
im also currently having some crisis with my status.
im not single in a way that you should know me.
but for the way that i know me im not attached.
yes he did stole my heart and run away with it.
ok later the detail will come.

untuk masa sekarang apa kata kita cerita pasal life baru aku ni.

WELCOME TO UNIHOOD ATHIRA!!

weehee.. orang kata life kat unihood ni bebas.
perasaan aku biasa je. pasal apa aku macam dah biasa life yang kita
kena explore sendiri kena buat segala benda sendiri.
maybe sebab aku dah biasa duduk hostel kot.
tapi tak kisah lah. benda pertama aku cakap bila aku 1st time masuk campus ni
time interview dulu is "maaak aiii,, lawa gileee!!!"
memang batak lah aku time tu.
sekarang aku dah jadi warga UTP and semangat assabiah tu dah muncul, aku
mula lah kann. segala benda nak ada kaitan ngan UTP. haha. sampai pernah sekali
status aku kat fb 'freshie.. baru masuk u.. semua tempat kalau boleh nak amek gambar'
tapi memang betullah. aku nag kawan kawan aku kalau boleh setiap tempat kami sampai
snap pic. haihh.

speaking bout friends, i actually sort of figure out that i found those
friends who can take me high in this business. lets meet them:

yusuf iskandar-the rockstar

eleena -my roommate

helmie-baby boy

iqbal-handsome boy
sabrina-screamer

bahhahahaha

semua gelaran ni is what they truly meant to me k.

bukan tak rapat ngan orang lain, rapat gak.

tapi dorang ni lain oh

we were bonded by the heart.

hehe apa aku mengarut ni.

sayang kot.

nanti entry lain aku cerita macam mana kami boleh stuck to each other. and what happened in between.. ahh i will.

eh dah pukul 4 pagi kot.

k lah till the next entry. so long.. :)

No comments:

Post a Comment