:o:0:O

:)

Monday, August 23, 2010

input and output. :)

haha!! selamat pagi semua!!
huff huff. cubaan update blog bila khairul hanif, one the blogger i found somewhere,
berkata yang saya adalah antara orang yang jarang meng-update blog.
jadi? apakah rasional nya semua ini? heee.. no offend yah.
im not writting this because of you lah.. jangan perasan ea..
its been days that i actually intended to update this freaking page.
hell yah tapi tak pernah menjadi sebab asyik guna lappy ni untuk perkara lain.
macam facebooking lah macam macam lagi lah.
kadang kadang rasa waste pun ada.. hehe.. takpa. hari ini kita tuliss yah!!:)

oukeh.. mari saya beritahu apa yang berlaku pagi ini..
sepatutnya ada kelas pukul 8. mr sam, pre-calculus.
malangnya i didn't go because, i woke up late. sigh..
dah dua kali dah aku buat macam tu.. haihhh.. apa nak jadi ni.. -.-'

nak cakap kat ell suruh tolong sign pun lupa. harap harap dia ingat lah..
nak text orang kat kelas tu suruh sign kan tapi credit aku tak da.. macam mana?
nak pinjam phone makcik cleaner?
haha good idea athira. pfft.
aku tak tau kenapa.. sejak kebelakangan ni aku sangat lah malas.
malas nak lipat baju, malas nak turun makan. *berbuka dalam bilik je
malas nak lepak lepak. mals nak tu malas nak ni.. haih.. tak faham betul..
bila lah malas ni nak bla? dah nak final exam dah oi!!!
someone please take me out from this misery!!!

bila nak rajin ntah.. :P

huhu. ok update pasal activity pula.
this friday, im going to cyberjaya. a debate competition. as the adjudicators.
hehe.. its my first time going out of UTP to actually representing UTP for some purpose.
friday its going to be a holiday. saturday its a debating day. sunday too i guess.
well monday. i hope that all lectures are cancelled because i wanna go back home!!
since tuesday is a holiday. be back in UTP on monday. some intensive studies. then final exam comes! woohoo!! im looking forward to do well in my final (duh semua orang nak do well in final.)
as a revenge of what i've done in my test two which i sucked. grrrrr.
calculus, physics, chemistry? all of these subjects, im doomed man!!
ishhh
so azam baru kali ni.. at least satu soalan calculus setiap malam.
satu concept physics perlu revise. and satu subchapter chemistry.
hehehe.. doakan berjaya lah ye.. geraaaaam
kata farith, "kalau kau rasa test 2 ni macam satu tamparan bagi kau, final exam nanti kau pulun lah kasi habis! "
perrghhh.. memang pembakar semangat tuuuuu!!!
huff huff.. caiiyooook weng!!!!
hoyeah!

okok cukup tu.. oveer exited pula..

ok then..
tak tau kenapa aku sekarang macam obsessed dengan beberapa keping gambar profile aku kat fb.. agak cantik bial edit. heeeee. nak amek lah.. tgk puas2 yea..


*this is the after physics syndrome
*one of my favorite favorite. macam kat wonderland!
*favorite jacket!. macam rempit? ada aku kisah..
*the devil.. haha pinjam munzir punya drama props!
*yang ini bukan profile pics pun.. saja snap dalam class, edit kat bilik.. tayang kat blog! :)

*btw, i went to Tronoh Theatre Shop(TTS) interview last week, and guess what, im in the team!!!! hoyeah, now i
m one step closer in involving in theater world. *high five!

1 comment:

  1. tulis lagi tulis lagi. promote my blog. hahaha

    ReplyDelete