:o:0:O

:)

Wednesday, September 22, 2010

ye kau. aku cakap ngan kau ni.

hi dan salam satu malaysia.*bajet formal
entry kali ni takda tujuan, kerana aku rasa nak update blog tapi tak tahu nak isi dengan apa.
so mari kita mulakan dengan apa yang berlaku hari ni.

hari ni tanggal 22 september 2010 bermula semester baru aku di UTP.
sem ke-2 yang dengarnya seronok.
dengan subject yang tidak membebankan kepala, dan mungkin cocuriculum activity.
tapi satu hal aku risau, kelas agama, aku tak tahu kenapa aku rasa bersalah nak masuk.
mungkin aku ni jenis bangsa yang kurang amalannya jadi aku rasa bersalah nak masuk kelas agama yang tentunya bakal membuat aku menyenaraikan segala dosa dosa aku yang dah bertimbun tu. ntah bila nak bertaubat tah.
*Ya Allah, berilah aku petunjukMu.

nak cerita jadi menarik, pagi tadi bermula dengan indah apabila aku bangun awal with no hastle!
*clap clap!
aku mandi dah mempersiapkan dirilah macam biasa.
aku pergi kelas pagi tadi dengan farah dan sabrina sebab ell dah tak lagi sama kelasnya dengan aku. sedih juga roomie yang selama satu sem sentiasa sama class dengan aku tup tup dia akan bangun lagi lambat dari aku. *OMG sapa nak kejut aku nanti?
takpalah. nampaknya sem ni aku kena struggle sendiri lah.
takpa aku tahu aku boleh buat cuma nak dengan tak je kan.
heh.. kemudian aku pun ke kelas lah yang start pukul 8 AM!
kelas Thinking Skills habis pukul 9.
cont by FUNdamentals in Programming, yang aku rasa menarik.
kelas tu habis pukul 10.
aku refer lah balik jadual yang aku print sendiri tu, dan mendapati tiada class untuk hari ini!!!
dan esok.. dan lusa.. sampai ahad? uish gila apa 4 hari tanpa kelas!
memang hidup aku depan lappy je lah untuk jam jam berikutnya.
haha.. rasa macam apa je. sloth yang malas.

baik baik, diteruskan lagi..
aku ni pemalas. bad at time managing. otak kadang shut down sendiri.
tah apa nak jadi tah...
seronok berblogging dalam bahasa melayu ni. aku boleh memaki hamun dengan bahasa sendiri!
waw! menarik.

ouh, kaitan tajuk entry ni dengan isi pentingnya ialah, aku nak kau discover aku dengan cara kau sendiri bukan aku yang kena bagi tahu kau apa yang aku nak or apa yang aku rasa. aku memang mudah bosan dengan sesuatu yang aku buat terlalu selalu. bosan bosan bosan. faham? jangan lah terasa sangat bile aku kata aku busan! cari lah alternatif lain yang akan aku rasa baru dan aku tak bosan lagi. understood? ish.

ok terimalah! gambar raya yang lawak ni!
*aizat karim kata aku macam princess. lawak..

and i know you're shining down on me froom heaven.

2 comments: