:o:0:O

:)

Friday, October 01, 2010

25..

Once you've been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts, habits, or goals about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person that tagged you. If I tagged you, it's because I want to know more about you.

ini ATHIRAH SAMSULKAMAL yang tag. rajin betul.



1. aku suka melalak.

2. i loves cakes! any cake. cheese chocolate to be exact.

3. aku tak suka aku cakap.

4. aku tak suka buat homework.

5. aku suka kawan ngan kau kalau kau suka belanja aku. *hehe

6. aku selallu dapat number 6 time sekolah dulu.

7. aku jarang menepati masa.

8. im friendly!

9. aku suka stalk blog orang.

10. maggie tomyam bak mai lah.

11. adik beradik aku ada 2 je.

12. aku tak suka cerita pasal family. *bagi aku itu private.

13. tak suka routine.

14. kalau kau tak suka, aku tak kisah pun.

15. suka merapu!

16. boleh jadi sangat moody tiba-tiba.

17. roti canai wajib makan 2 keping.

18. sangat energetic at some point.

19. kerja last minute itu wajib.

20. aku pun ada blog. *instead stalk orang punya je.

21. masalah besar dalam mengingat nama orang.

22. kalau kau senyum kat aku, aku senyum je balik.

23. sayang semua bestfriend aku.

24. suka benda cantik. *eg. gambar, rumah, jalan.

25. i am a freak if you don't know me.



okok. terima kasih ya ATHIRAH SAMSULKAMAL.

nanti kalau rajin lagi tag lah lagi. ngeh.

saja tag lebih..

No comments:

Post a Comment