:o:0:O

:)

Monday, January 03, 2011

how to be rich?

its not that im jelouse or what. ok...
cuma hari tu TERtengok dalam wallet S**a*, ada slip bank. last transaction.
keluar rm200. balance:rm5*1*.89...

haih. sedangkan dalam bank aku, balance paling banyak pun rm1290.20
itupun dah buat bayar tu bayar ni, tinggal rm300 je time tu.
selalunya akan kering ler.. memang cukup cukup makan je lah cerita dia. ciss.
geram..

serabutlah. dengan final lagi nih. macam hapa aku rasa.
minggu depan cuti. 2 minggu. sapa available roger kayh.
wa lindu lu olang. *dengar cerita matrix cuti. heheh...

kalau ada duit banyak aku buat toilet paper je yang lebih lebih tu..

No comments:

Post a Comment