:o:0:O

:)

Sunday, February 13, 2011

contest kami pose comey... lah sangat.


1~macam biasa korang kenalah follow blog ni dulu..tp kalau tak nak follow pon takpe..taknak paksa-paksa..tapi susahlah bila update nanti..so,lebih baik followlah

2~taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog ini!!

3~korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA...pose anda bebas..

4~korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..

CONTOH:::saya join sebab suka_suki jee...

5~tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye..

6~mencari seorang pemenang:hadiah berupa handset Apple iphone


OR

RM100 +TOPUP 50...
(law menang pilih salah 1 je hadiah k)

7~tarikh tutup 25 feb 2011

8~link kan post ni ke tuan contest ye..


* * * * *

saja menggedik masuk contest yang dah tentunye tak menang you oss..

semua salah eya yang tag sapa suruh. ngahahaha.


oreit.. ni gambo nye. takde le comey. tapi ade le pose tu kann???

ah ye, saya join sebab, ada orang gatal tag saya! pastu tergoda hadiah iphone! mwahahaha






orait, settle!


...



1 comment:

  1. sory lmbt view...

    thnx join..

    best of luck k..;)

    ReplyDelete