:o:0:O

:)

Sunday, February 13, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL ! lah sangat!

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

HA! korang berminat tak nak join ?.okay sebelum tu jom kita baca syarat-syarat nya dulu ya~


1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni

2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni

3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*

contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !

4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !

5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

p/s:okay sekali lagi nak bagitau korang , hadiah nya berupa rm100 dan korang pilih lah hadiah apa yang korang nak.. kalau nak nyatakan sebab kenapa korang nak sangat hadiah tu pun boleh , tak ada masalah ya..

tinggalkan link dekat entry blog ni ~ good luck !


* * * * *


so this is my entry! haha. wa tau, macam rempit lah, iklan rock the world lah, poster rock concert lah. tapi cool lah tu kan?

kalau menang, nak jacket dan kasut baru.. T_T

rait..

...


No comments:

Post a Comment