:o:0:O

:)

Sunday, February 13, 2011

Melaka Baby!

hello you ollzz.. mwahahaaaaa.
orait. lama tak bercerita. malam ni aku isomniac sikit lah. al maklum lah. baru layan shisha sebalang dengan kuyu tadi.. tension punya pasal. ngahahaha. now dah high buleh menaip panjang-panjang kot..

kali ni nak cerita pasal trip aku ke Melaka time CNY last two weeks.
*mengade dah 2 minggu baru nak cerita..

pergi bersama dengan anosss, fafa, nana and nadya. so total ada 5 orang wanita perempuan jalang lah ye.. lepak sekali. ouhhh HOT gituuu..

taknak cerita panjang, usha picssss je laaaah. kalau dah perempuan yang lepak bersama ni.. apa lagi, bergambo je leeeee...

same hairstyle ouhh! hehe.
at seremban parade, bowling yao!

muka minta penampau kuat kuat!
masih di seremban, kareoke!!!!

ok, dah kat melaka, tah mana gambau time baru sampai ntah..
makan di Nasi lemak antarabangsa bandar melaka.
kebetulan ada bunga api pula, CNY kann.
cantik sangaaaaat!

ini pun muka minta penampau laju laju.
di dataran pahlawan. yan makin kecil saban hari.
kena tukar dengan bangunan macam macam.
tapi tempat tu bila siang shopping punya heaven bhaaii, :D

di jonker's street.
jonker's gallery. banyaaaaaaaak merchandise! cantik dan murah!

so this is us alllllllll 5 perempuan.
ada sorang mamat ni lalu, minta dia amek kan.
pastu dia amek snap satu lagi guna camera dia.
he's a photographer. cantik gambar kat dia tu lagi kot..

wind mill.. semua nak sengih lebar gilaaa time ni.
dah rindu balik daaaah.

tepi sungai melaka yang ada river cruise tu..
cantik lampu lampi dia memalam..

meet anossss.

red building! i loikeee the kaleeeeer..

shopping kat sini. semua batak nak beli topi sebab panas sangat!

A famosa. menarik, tapi tak naik sampai atas pun sebab, masa tak cukup.
anyway, gambar ni cantik sebaaaab sangaaat berwarna warneeeee..

ini i loike sebab yang lain tak pandang cameraaa!
so im the star here ok....

last pic dekat Dataran pahlawan punya mall tu
padini ni pula tutup. baru nak shopping.
padini concept shop ni selalu ada sale daaaan sangaaaat muraaaah!

.........


ok, banyak lagi gambau, tapi malas, sumpah malas, dengan internet V2 ni macam haram jeee.

ok ciaaawwzz! :D

No comments:

Post a Comment