:o:0:O

:)

Wednesday, March 02, 2011

sexy bitch!

heheh. layan lagu tu sat nohh.

ok pekejadahnya semua ini? orait, today wa nak tau perempuan bersukan hot ke tak?

hot an hot an hot ann...

haa. tapi apasal lah kat utp ni susah sangat nak cari yang bersukann? nak nak perempuan melayu? mana mana mana?!! dol betul lah.

nak boyfriend yang handsome handsome. nak nampak lawa setiap masa. mekap tebal nak mampus. amek gambar kat tepi tingkap(dimana cahaya sangat cantik) muka konon nampak putih melepak lah? gebu gebu gitu? bullshit. dah lama lama besok, bila badan dah naik dah gemuk gedempol, bising heboh sibuk nak kurus lah bagai. haa time tu mula lah amek macam macam pill kurus, bahaya kesihatan, sakit, masuk buletin utama, keluar sura khabar, tajuk "UBAT KURUS BERTOKSIK!" watahell weyhh.

ajak bersukan taknak. malas lah. panas lah. nanti gelap lah. apa lah. alasan! ish, aku debik karang! baru tau. geram gerammm! lol.

ok, reason sebenarnya, gua tengah cari team untuk ROAD RELAY hujung bulan ni. utp ada sports carnival. ada event tu. so kalau aku tak dapat cari 3 orang teammate dari course mechy!
puas aku dok ask around dok cari perempuan perempuan yang boleh bersukan boleh lari sejauh 1.5 KM je. tak payah cover sangat laaah cerita dia! ishhh!


sapa ada kawan kat utp amek course mechy perempuan yang boleh lari sejauh 1.5 KM sila gtaw aku! ASAP! ishh. geram babeng!

6 comments:

  1. nak join? ke prmpuan je? zekzekzek

    ReplyDelete
  2. nak perempuan je. ada tak coursemate hang yang perempuan yang boleh lari. 1.5 km tak jauh pun..

    ReplyDelete
  3. mmg smua boleh lari insyaallah. tpi yg nak msuk ? hehe. tanda soal.

    ReplyDelete
  4. hahaaa. itu yang kelakar tu. tolong cari boleh tak? susah lah. dah pergi sports complex tadi tanya random girls, course apa, kalau mechy bila tanya pasal road relay, adaaa je alasan nya, ada lab lah, ada yang kata "eh tak kuat lari lah" kejadahnya. benda hujung bulan. boleh je nak start jogging now. ish..

    ReplyDelete
  5. tenis = hot
    futsal = not hot

    road relay= malas nak rating..haha

    but seriously girl playing futsal is not hot..
    unless u are norfazura...kah3

    -org RTM-

    ReplyDelete
  6. alaaaah. please. tolong cari. korang ni, dua dua senior yang bukan boleh harap sangat lah. kutuk je tau. tolong takmau. tapak hangpa satni.

    ReplyDelete