:o:0:O

:)

Wednesday, March 16, 2011

sponsorship department

ingat senang!!!!! haih.

ok, dalam sebuah event tu, mesti ada department ni kayh, MESTI ada, as in dept wajib lah.
even kau buat event hanya sekadar makan makan depan rumah je. makan makan depan rumah pun, kau kena cari bajet gak nak beli makan makan semua, tapi semua kau handle sorang. semua dalam pale otak kau.

lagi besar event tu, lagi penting sponsorship dept ni cz, makin besar, makin banyak lah duit yang d perlukan. get it get it?

ok i assume you guys get it lah. malas nak explain.

ok ni nak cerita, im involve in 2 events, and both as a committee in the sponsorship dept....
ok jobscope nya, baca leklok yea. CARI DUIT laaa, untul jalankan event tu.. pahe dok? kiranya macam dept ni macam core of the event lah, macam, without this dept, the event cant run pasal takda duit.

ok saja nak gebang kat sini. hihi

aku involve in Euphonious 2011 and UTP F1 cup. kalau ada sesapa nak sponsor, mailah. sila sila lah ye. hihi. i love you guys kalau nak sponsor. kasi ler banyak sikit yea. senang kerja aku nanti. ngeh ngeh..

ok callow!


2 comments:

  1. sponsor....?
    kehkehkeh....

    -org RTM-

    ReplyDelete
  2. yelaa. best ooo dept ni. haa. kau mesti antara orang yang mengelak dept ni kan?

    ReplyDelete